Login

Update 27 november 2021 

Naar aanleiding van de persconferentie van 26 november jl., veranderen er in onze school enkele zaken. Het belangrijkste bericht is dat de scholen open blijven. Wel zijn er een paar veranderingen en brengen we nog eens de maatregelen onder de aandacht. 

Twee belangrijke veranderingen: afstand houden en mondkapjes verplicht 

Afstand houden
Er moet meer afstand gehouden worden binnen de school. Hoewel leerlingen geen anderhalve meter afstand hoeven te houden tot elkaar en tot medewerkers, vragen we jullie wel dit zoveel mogelijk te doen en rekening met elkaar te houden. We spreiden zoveel mogelijk de pauzes en we brengen weer looproutes aan, om afstand te kunnen houden. We proberen ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is tussen verschillende klassen in de gangen. Het aanbrengen van looproutes kost even tijd, maar dat wordt vanaf maandagmorgen in gang gezet.

Mondkapjes weer verplicht
Leerlingen en medewerkers die door de school lopen, dragen een mondkapje. In de klas mag het mondkapje af. Dus als je loopt: mondkapje op! Als je als leerling door een beperking of ziekte geen mondkapje kunt dragen, bespreek dit dan met de mentor/coach. Vergeet dus niet je mondkapje mee te nemen naar school! Op maandag 29 november zullen we leerlingen die geen mondkapje bij zich hebben nog een mondkapje van school geven bij de ingang. Vanaf dinsdag zal iedereen hier zelf om moeten denken en kan het dus gebeuren dat je weer naar huis moet om een mondkapje te halen. 

Lees hier de gehele update van 27 november 2021 >>

Lees hier de complete update van 24 november 2021 >>