Login

Kom kennis maken met Wolfsbos!

► di. 7 februari 2023: Wolfsbos Challenge, ga jij deze sportieve uitdaging aan?
Voetbal, volleybal, badminton, basketbal, sporten geeft energie! Ook tijdens de lessen is er aandacht voor sport, voeding en lifestyle. Kennismaken met de sportieve kant van Wolfsbos?
Meld je dan hier aan voor de Sportieve Challenge >>

► di. 14 februari 2023: Informatieavond ICT Lyceum voor leerlingen groep 7/8 en ouders
Heb je MAVO, HAVO of VWO advies en is ICT helemaal jouw ding? Kom dan samen je ouders op dinsdag 14 februari van 19.00 tot 20.00 uur naar de informatieavond over het ICT Lyceum. Locatie: IT Hub (Griendtsveenweg 29, Hoogeveen) 
Aanmelden kan hier >>

► Kennismaken met praktijkonderwijs (locatie De Meander)
Wil je na groep 8 naar het praktijkonderwijs op RSG Wolfsbos? Ben je benieuwd wat je kan verwachten, hoe de school eruit ziet en wil je alvast kennismaken met de docenten? Dat kan!
Aanmelden voor een persoonlijke afspraak bij het praktijkonderwijs van RSG Wolfsbos >>

►Iedereen is WELKOM
Heb je voor een andere middelbare school gekozen of zit je op een andere school en twijfel je over jouw schoolkeuze? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding en een gesprek bij RSG Wolfsbos. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over het onderwijs op onze school en alle leuke dingen er omheen. De keuze is aan jou! We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0528 - 266 192 of per mail via info@wolfsbos.nl

 

 

 

Downloads
Nu alvast meer weten over RSG Wolfsbos, de 2-jarige brugklas, flexuren, ICT-Lyceum, daltononderwijs en meer onderscheidende kanten van onze school?

Contact
Heb je vragen, laat het ons weten via steljevraag@wolfsbos.nl