Login

Wil je alvast kennismaken met RSG Wolfsbos? Meld je dan nu hieronder aan voor een of meerdere kennismakingsmomenten. WIJ ZIEN JOU graag bij ons op school!

8 december: Wolfsbos Challenge voor leerlingen groep 8
We dagen je uit op een sportieve manier! We zijn een Gezonde School en vinden sport en beweging belangrijk. Daarom organiseren we op woensdagmiddag 8 december de Wolfsbos Challenge. In verband met de aangepscherpte coronamaatregelen gaat de Wolfsbos Challenge online door. Leerlingen die zich hebben aangemeld voor de Challenge ontvangen hierover zo spoedig mogelijk bericht via de mail.

 vr. 21 januari: Open Dag RSG Wolfsbos voor leerlingen van groep 7/8 en hun ouders
Op vrijdag 21 januari van 16.00 tot 21.00 uur ben je samen met je ouders van harte welkom om kennis te maken met de school en natuurlijk onze leerlingen en medewerkers. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen weten we graag vooraf hoeveel leerlingen en ouders we kunnen verwachten. Daarom vragen we jou om je aan te melden voor de Open Dag. En mocht het door de maatregelen niet mogelijk zijn om bij ons op school langs te komen, dan organiseren we de Open Dag online.
Meld je hier aan voor de Open Dag van RSG Wolfsbos >>

► woe. 2 februari: Wolfsbos Live voor leerlingen van groep 8
Wil je na de Open Dag het echte schoolleven op RSG Wolfsbos ervaren met lessen en leuke activiteiten? Meld je dan nu aan voor Wolfsbos Live! Wolfsbos Live wordt georganiseerd voor leerlingen van groep 8 op woensdagmiddag 2 februari van 12.30 tot 15.30 uur. 
Meld je hier aan voor Wolfsbos Live >>

 

Downloads
Nu alvast meer weten over RSG Wolfsbos, de 2-jarige brugklas, flexuren, ICT-Lyceum, daltononderwijs en meer onderscheidende kanten van onze school?
Check dan hier onze brochure >>

Contact
Mocht je vragen hebben, laat het ons dan vooral weten via steljevraag@wolfsbos.nl