Login
18 september 2023 Wolfsbos opent schooljaar met ritmisch spektakel

Wolfsbos is het schooljaar gestart met een bijzonder ritmisch spektakel. De school vindt het belangrijk om vanaf het eerste moment een positieve sfeer te creëren. Een gezamenlijke start met alle leerlingen en medewerkers legt de basis voor een nieuw, veelbelovend schooljaar. 

Met een ritmische drumworkshop onder leiding van musicus Mark Wester heeft Wolfsbos afgelopen vrijdag het schooljaar ingeluid. Mark Wester staat bekend om grote groepen enthousiast te krijgen. Zijn passie voor muziek zorgt ervoor dat deelnemers zich direct betrokken voelen. Zijn drumworkshop was niet alleen oorverdovend mooi, maar heeft ook gezorgd voor een bijzondere start van het jaar, waarbij leerlingen en medewerkers samen plezier beleven en zich met elkaar verbonden voelen.

Na afloop van de drumworkshop kreeg iedereen een verfrissende traktatie. Deze traktatie symboliseert niet alleen het plezier en de ontspanning die gepaard gaan met het onderwijsproces, maar herinnert er ook aan om even stil te staan dat Wolfsbos veel meer is dan een school waar leerlingen lessen volgen, huiswerk krijgen en toetsen maken. Zo organiseert de school regelmatig excursies, uitjes, werkweken, gastlessen, projecten, schoolreisjes en sporttoernooien. Dat leerlingen zich 'thuis' voelen op hun middelbare school en plezier hebben met elkaar is minstens zo belangrijk.

Wolfsbos opent schooljaar met ritmisch spektakel
Terug naar het overzicht